Tipkrant Positief Opvoeden

TipkrantDe achtste Tipkrant Positief Opvoeden: ‘Opvoeden = Teamwork’ is uit!

Begin oktober verschijnt alweer de achtste editie van de Tipkrant Positief Opvoeden. Het centrale thema in deze krant is ‘Opvoeden = Teamwork’. Dit keer is de Tipkrant digitaal beschikbaar, en dus online te lezen voor ouders. Om dit bekend te maken, vragen wij in deze e-mail de medewerking van uw school, kinderopvanginstelling en/of buitenschoolse opvang. Bijgevoegd (onder handtekening) vindt u een banner/afbeelding, die geplaatst kan worden in de digitale nieuwsbrief of op de website van uw (voor)schoolse voorziening. Door het gebruiken van onderstaande link komen ouders direct bij de nieuwe Tipkrant terecht, waarin ze alles kunnen lezen over het belang van teamwork in de opvoeding.
http://www.positiefopvoeden.nl/nh-nl/positief-opvoeden/tipkranten-noord-holland/
Indien u papieren exemplaren van de Tipkrant wilt ontvangen, is dit mogelijk zolang de voorraad strekt. U kunt dit verzoek mailen naar: positiefopvoeden@ggdhn.nl

Centrum voor jeugd en gezinTipkrant in de Week van de Opvoeding!

Let op: vanaf 6 oktober is de krant digitaal te lezen. Dit is ook meteen de start van de Week van de Opvoeding. Dit is dus een mooie gelegenheid om aandacht te geven aan deze speciale week. Het thema van de krant biedt u ook een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met ouders over opvoeden. Want samen een opvoedteam vormen geeft duidelijkheid aan kinderen!
Het is belangrijk dat ouders weten waar ze terecht kunnen voor vragen en advies over opvoeden. Op de website van Positief Opvoeden staan alle contactgegevens van organisaties in de buurt en de agenda met cursussen en workshops. Ook kunnen ouders gratis hun opvoedvraag aan een adviseur stellen. We willen u daarom ook vragen om niet de download van de krant zelf te verspreiden, maar alleen de link naar de speciale Tipkrantpagina op de website van Positief Opvoeden.

Meer informatie en/of online advies
Wilt u meer informatie, breng dan een bezoek aan onze website www.positiefopvoeden.nl/nh-nl/
Ook ouders kunnen hier terecht met al hun vragen en/of voor online advies.
Als u naar aanleiding van deze Tipkrant vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen via positiefopvoeden@ggdhn.nl.

Tipkrant
Tipkrant, link: http://www.positiefopvoeden.nl/nh-nl/positief-opvoeden/tipkranten-noord-holland/

Reacties zijn gesloten.