Nieuwsbrief zomer 2020

1o-jaar-PoppenkastLieve ouders en kinderen,
Wat hebben we een heftige en bizarre periode achter de rug, de Corona heeft een flinke impact gehad voor iedereen. We hebben de kinderen enorm gemist tijdens de sluiting, gelukkig waren er evengoed een aantal kinderen voor de noodopvang aanwezig. Ook hier hebben we nog steeds te maken met de gevolgen, de kinderen worden buiten gebracht in plaats van op de groep. Dat is erg wennen voor iedereen en het voelt nog steeds gek om ouders niet naar binnen te kunnen laten. We hebben een wachtrij naast het pand en we merken dat alle ouders en kinderen al aardig gewend zijn aan de nieuwe situatie. We hopen deze maatregel na de zomervakantie te mogen versoepelen, hiervan houden we u op de hoogte via klasbord dus houd deze app goed in de gaten. Ook binnen moeten collega’s afstand van elkaar houden, we hebben een nieuwe pauzeruimte waar we verder van elkaar af kunnen zitten. Ook hanteren we een-richting verkeer bij drukte in de gangen en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit zijn enkele van de maatregelen die wij hebben aangescherpt en aangepast zodat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat alle kinderen weer welkom zijn bij onze opvang en dat de kans op besmetting minimaal blijft.
Dan nu iets heel anders, op 1 september 2020 bestaat De Poppenkast precies 10 jaar. Dat wordt natuurlijk een groot feest, helaas kunnen we onze plannen niet helemaal uitvoeren door Corona maar noteer deze datum wel vast in uw agenda! Op deze dag zullen alle kinderen welkom zijn voor een feestje op de eigen groepen, de uitnodiging volgt nog. Ook zal er rond die periode een jubileumkrant verschijnen, indien u een leuke bijdrage wilt aanleveren, een foto van uw kind met de favoriete leidster of een leuke ervaring bij onze opvang, dan horen we het graag en krijgt u een plekje in de krant. U kunt uw materiaal aanleveren via email naar info@kinderopvangdepoppenkast.nl en dan als onderwerp jubileumkrant met uw naam. Bedankt alvast voor uw inzendingen, we hopen op een mooi resultaat.
Dan rest mij nog u een fijne zomervakantie te wensen, thuis of op uw bestemming. Geniet van elkaar en maak er iets moois van, het zal toch een beetje anders zijn als we gewend zijn op vakantie.
Vriendelijke groeten, Laura Veldt.

Lees verder>>>